Фондация "Шанс за децата на България" става официален European Talent Point и номинира свои таланти за членове на Youth Talent Platform

  • Начало»
  • Новини»
  • Фондация "Шанс за децата на България" става официален European Talent Point и номинира свои таланти за членове на Youth Talent Platform 

Фондацията и Центъра ни за млади таланти бяха приети в ECHA (European Honors Concil) и вече сме част от European Talent Support Network и официален European Talent Point! Ние сме първата българска организация между други 35 страни приета в престижната Европейска неправителствена организация, която работи вече 29 години в сферата на развитието на таланта и е най-важната такава в тази област.
В качеството си на Europen Talent Point стартирахме и първата си инициатива, а именно номинациите за членство в Младежката мрежа на талантите (Youth Talent Platform) на трима от най-изявените таланти и лауреати на Фондацията.

Нека пожелаем успех и много нови предизвикателства на: Дани, Митко и Крис!

Горди сме, че Даниела Караиванова от Бургас, Димитър Опърлаков от Варна и Кристиян Тодоров от Горна Малина ще имат шанса да станат членове на младежката европейска организация за деца с високи способности и ще ни представят пред Европа и света!

Очаквайте още новини от нас и тях и пожелаваме успех на всички наши деца! Възможностите са пред вас!