Млади модни дизайнери сбъднаха мечтаната бална рокля на абитуриентка от Бургас

  • Начало»
  • Новини»
  • Млади модни дизайнери сбъднаха мечтаната бална рокля на абитуриентка от Бургас 

Участниците в проекта по моден дизайн "Дебют" на Център за млади таланти в Бургас заедно с преподавателката си известната бургаска дизайнерка Мария Танева осъществиха мечтата на абитуриентка с ограничени финансови възможности като сътвориха специално за нея прекрасна рокля за бала.

Дванадесетокласничката бе избрана сред множество кандидатури заради оригиналното и вълнуващо мотивационно писмо на тема "Моята мечта, моето бъдеще", което беше подготвила.

Моделът на мечтаната рокля бе по желание на абитуриентката, а цялостното изпълнение и изработката направиха талантливите млади дизайнерки.

За децата и младежите от центъра благотворителността върви ръка за ръка с развитието и усъвършенстването на талантите им и те вече осем години са част от най-различни благотворителни кампании на Фондация "Шанс за децата и природата на България". Сбъдването на тази мечта е поредното доказателство, че доброто се възпитава и съществува.

Зад инициативата застават Център за млади таланти, Модна къща "Емоционе" и Фондация "Шанс за децата и природата на България".