Годишен празник на Таланта

Фондация "Шанс за децата и природата на България" и Център за млади таланти, гр. Бургас Ви канят на Годишния празник на таланта на 19.05.2019 г. от 17:00 ч. в Grand hotel & SPA "Primoretz".

По време на събитието ще се състои премиерното представяне на книгата "Моето писмо към България", реализирана с избрани разкази и есета от проведения V-ти национален литературен конкурс "И децата покорявят светове. Покажи, че можеш!" на тема "Моето писмо към България". Конкурсът  организиран съвместно с нашумелия съвременен български автор Радослав Гизгинджиев, който бе и председател на журито. Награди и грамоти ще получат финалистите в конкурса, както и авторите на творби, класирани за публикуване в книгата. 

Кулминция на празника ще са като всяка година Годишните награди на Фондация "Шанс за децата и природата на България" по програмата "Награди, стипендии и отличия".

Ще бъдат връчени и медалите и грамотите на финалистите от V-та областна олимпиада по информатика и информационни технологии.

 Музикални поздрави към всички отличени младежи ще поднесат талантите от фолклорна формация "Зеленика" към Център за млади таланти, с ръководител Мария Маркова-Халачева.

Очакваме ви, скъпи приятели, да споделим заедно радостния миг от отбелязването на поредната година изпълнена с успехи и много поводи за гордост.