Главна страница

Надежда Динева

Литературен клуб-читалня "Малкият принц" към Център за млади таланти, гр. Бургас отваря врати за новата учебна година с едно завладяващо събитие - младата авторка Надежда Динева ще представи дебютния си роман "Орденът на скорпионите"  на 20.09.2019 г. от 11 ч.

Особено горди сме, че Надя е наш талант, участник в пилотния проект на Центъра за млади таланти "Езикът на младите българи". "Именно той даде начало на творческия ми път. " - споделя тя с читателите.

"Орденът на скорпионите" е завладяващ роман, който те кара да се гмурнеш в непознатото и носи много послания. Книгата няма аналог, иновативна е със своя сюжет и преплитане на обективната журналистика с фикцията.

На фон се развива и много красива любовна история, която ни кара да се замислим за истинската ни свобода, за чистотата на чувствата в нашето съвремие, а в романа думата Любов, стоейки в едно изречение с думата Тероризъм, вече не звучи налудничаво.

Каним всеки ценител на съвременната литература на представянето на романа.
Обещаваме ви, че ще бъде толкова завладяващо, че няма да имате търпение да прочетете книгата, а след това дълго ще я помните!