Детски благотворителен бал "Бъди креативен, дай шанс на дете аутист в град Бургас"

  • Начало»
  • Новини»
  • Детски благотворителен бал "Бъди креативен, дай шанс на дете аутист в град Бургас" 

По случай 2 април - "Ден за информираност за аутизма", парти агенция "Смехотерапия" организира бал, на който ще се изявяват деца от град Бургас с техните разностранни таланти. Всички приходи от таксите за участие и вход ще се съберат, за да се направи специализирана терапевтична програма (ритъм-барабанна терапия) за деца от аутистичния спектър и техните родители в град Бургас.
Провеждането на терапията за деца от аутистичния спектър в Бургас и региона е под патронажа на господин Константин Гребенаров, Областен Управител на Бургас.

За провеждането на терапията е поканен господин Мартин Иванов, специалист ритъм-барабанна терапия в институт "Либера", гр. София. Обучението ще предостави възможност на родителите да се запознаят с тази техника, която могат да използват за по-добра комуникация с децата си.
Терапията ще се проведе на 03.04.2012 г. от 10 часа в сградата на фондация "Танцова академия Бургас".

Фондация "Шанс за децата на България" подкрепя инициативата на парти агенция "Смехотерапия", сдружение "Усмивка" и фондация "Танцова академия Бургас". Наши таланти ще се включат в кампанията, с участие в концерта на 31.03.2012, събота от 11.00 в Балната зала на фондация "Танцова академия Бургас" (к-с Славейков "Информационно обслужване-партер").