Благотворителна великденска инициатива на фондация Шанс за децата на България в помощ на деца с проблеми в развитието от дом за медико-социални грижи "Вяра, надежда и любов" гр. Бургас

  • Начало»
  • Новини»
  • Благотворителна великденска инициатива на фондация Шанс за децата на България в помощ на деца с проблеми в развитието от дом за медико-социални грижи "Вяра, надежда и любов" гр. Бургас 

В чест на най-големия християнски празник Великден организираме две мероприятия в помощ на деца с проблеми в развитието от дома за медико-социални грижи "Вяра, надежда и любов":

На 06.04.2012 от 10:00ч децата от Центъра за млади таланти ще посетят дома заедно с преподавателите си и представител на фондацията и заедно с децата от дома ще боядисат и украсят великденски яйца и ще оцветят най-различни великденски картинки и фигурки. На децата от дома ще бъдат поднесени подаръци предвидена е и великденска почерпка.

Посещение на децата от дома в Центъра за млади таланти, където ще работят заедно с децата от школите по изкуствата и ще се запознаят с някои от проектите.


Ако желаете да помогнете с нещо на децата от дома за медико-социални грижи "Вяра, надежда и любов", заповядайте до 05.04.2012 от 10.00 до 16.00 в Центъра за млади таланти на пл. Атанас Сиреков №4, град Бургас.