Художествена изложба на младите ни таланти

Център за млади таланти

На 12.12.2013г. от 17:30 часа в галерия "Георги Андонов" - Мол Галерия Бургас ще бъде открита детска художествена изложба под надслов "Шанс за таланта". Мероприятието се организира съвместно от фондация "Шанс за децата на България" и "Обществен дарителски фонд - област Бургас".

Картините на децата от фондация "Шанс за децата на България" ще бъдат изложени до 14.12.2013. Изложбата е част от инициативите на фондацията по повод - "Седмица на изкуствата: Две години Център за млади таланти, Бургас".

С творбите си, децата, участници в проектите по изкуства "Живопис и графика" и "Интериорен дизайн", с ръководител Таня Стоянова и участници в конкурса за рисунка на фондацията на тема "Фестивал", ще покажат на публиката по оригинален и неповторим начин своя талант. Двайсет от най-добрите творби фондацията ще изпрати на фестивал за рисунка в Хонг Конг.

Сред официалните гости ще бъдат: Областният управител на Бургас Павел Маринов, Кметът на Община Бургас, началникът на регионалния инспекторат по образованието Георги Даутев и редица изявени граждани и бизнесмени. Част от експонатите ще се продават благотворително в подкрепа на таланта на децата.