Евродеск вече и в Бургас!

Фондация "Шанс за децата и природата на България" вече е част от мрежата Евродеск и ще бъде една от инфоточките в страната, където експерти ще предоставят информация и консултации на всички заинтересовани млади хора между 13 г. и 30 г. от града и региона.

Ако искате да опознаете Европа или да участвате в международен обмен за един семестър, да бъдете доброволец в друга европейска страна или да научите за възможностите за международни стажове, екипът на Фондацията ще ви помогне в избора и да ви даде най-добрите насоки.

Партньорството на Фондацията и Евродеск започва с дейности от ежегодната кампания #timetomove, организирани през целия месец октомври. Можете да посетите новия Евродеск на място в Център за млади таланти, пл. Ат. Сиреков 4, или да отидете на двете информационни събития:
9 октомври: 10:00 15:00, пл. Тройката;
23 октомври: 10:00 15:00, пред сградата на Център за млади таланти, пл. Атанас Сиреков 4 (срещу община Бургас) .

Фондацията организира и видеоконкурс на тема: "Моят град Бургас какво бих показал/а на Европа?" за млади хора от 13 г. до 30 г., с краен срок 22.10.2021. Повече за условията на конкурса можете да видите във фейсбук страницата и на сайта на фондацията. Победителите ще получат награди, а за всички участници са предвидени изненади.