Модулен проект по английски език "Challenges 1, 2, 3" (езикови нива Flyers, A1, A2, B1, B2)

Модулният проект по английски език "Challenges 1, 2, 3" е предвиден за деца и младежи, които имат много добра начална езикова подготовка за изучаване на английски език по програма "Кейбридж". Всички, които желаят да доразвият знанията и уменията си и да напредват в усвояването на английски език, могат да се включат в обновеното продължение на програмата, която започва с пробeн изпит и обширен преговор на изученото в предходното езиково ниво. С тази програма се поставят основите на езиковите знания, необходими за всички предстоящи изпитни формати по езика, необходими за активното му приложение и за кандидатстване за практики, стажове и университети.

Приоритети на проекта са: състезанията по английски език на Асоциацията на Кеймбридж за  училищата в България, изискващи сериозна подготовка за всеки, който иска да провери знанията си по английски език и да разбере дали може да се справи с предизвикателните компоненти от популярните в цял свят сертификатни изпити на Кеймбридж , както и отличното представяне в училище, на олимпиади, състезания, в други изпитни формати и езикови дебати. Участниците се запознават  с  различните компоненти на изпити за сертификати.  Предвидени са участия в състезания,олимпиади, програми и др. Тази учебна година те могат да защитят след всяко образователно ниво два европейски сертификата при нас, които имат стойност и се признават, тъй като нашият център от 2016 г. е равноправен член на престижната международна организация  ETSN / European Talent Support Network/.

Проектът включва следните нива:

Flyers: "Start building your vocabulary"  и  "Let`s get started"
А1:  "Storyfun" и  "Up to now"
А2:  "English Grammar and Vocabulary in Use" и  "Interesting Reading, Listening and Writing, Easy Speaking and Understanding"
B1:   "Improve your English skill"  и   "Practical skills in the English language"
B2: "Make further progress" и "Passing Cambridge English exams together"

Проектът приключва с примерен изпит и сертификат от серията Cambridge Exams за съответното ниво.

Автор и ръководител: Румяна Демирева - магистър по приложна лингвистика с английски и немски език, с правоспособност да подготвя и изпитва за международните изпити по английски език и с високи постижения в работата с талантливи деца.

Прием на документи, информация и записвания на: info@forbgkids.org или лично в Център за млади таланти, пл. Атанас Сиреков 4, ет. 1, ст. 5 (срещу Община Бургас). Телефони за връзка: 0887 201033; 0882 723760.